Tuotteet‪» Kahvio ja keittiö‪» Kahvinkeittimet ja termoskannut‪»

Moccamaster Automatic -kahvinkeitin

Moccamaster Automatic -kahvinkeitin

Moccamaster Automatic -kahvinkeitin

Hinta
217,70(+ alv 24% = 269,95 €) + toimituskulut


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 2 - 8 vrk.
Saatavuus
Arviolta 2 - 8 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Moccamaster Automatic -kahvinkeittimen suodatusprosessi on automatisoitu mahdollisimman pitkälle ja optimoitu nimenomaan täyden pannullisen uuttamiseen. Lisää vain vesi ja kahvijauhe, paina nappia ja anna kahvinkeittimen huolehtia lopusta. Automaattinen tippalukko pysäyttää kahvin tippumisen suodatinsuppiloista, kun nostat lasikannun kahvinkeittimestä. Aromikansi sekoittaa valmistuvan kahvijuoman uuton aikana varmistaen täydellisen lopputuloksen. Automaattinen virrankatkaisu tuo turvaa ja sammuttaa virran 40 min kuluttua. Moccamaster Automaticissa on kaksi erillistä lämmityselementtiä. Toinen elementti valmistaa kahvin parhaassa 92-96 asteen suodatuslämpötilassa. Toinen pitää kahvin optimaalisessa 80-85 asteen lämpötilassa aina sen nauttimiseen asti.

Kahvinkeittimellä on European Brewing Centren (ECBC):n laatusertifikaatti. Kaikki Moccamaster- keittimet valmistetaan ammattitaitoisena käsityönä Alankomaissa. Jokainen kahvinkeitin testataan ennen tehtaalta lähtöä ja niille myönnetään 2-5 vuoden runkotakuu.

Automaattitoiminnot tekevät kahvinvalmistuksesta helppoa

Moccamaster Automatic -kahvinkeittimemme suodatusprosessi on automatisoitu mahdollisimman pitkälle. Lisää vain vesi ja kahvijauhe, paina nappia ja anna kahvinkeittimen huolehtia lopusta. Automaattinen tippalukko pysäyttää kahvin tippumisen suodatinsuppiloista, kun nostat lasikannun kahvinkeittimestä.

ECBC-sertifioitu täydellinen maku joka kupillisella

Moccamaster Automaticissa on kaksi erillistä lämmityselementtiä. Toinen elementti valmistaa kahvin parhaassa 92-96 oC:n suodatuslämpötilassa. Toinen pitää kahvin optimaalisessa 80-85 oC:n lämpötilassa aina sen nauttimiseen asti. Kahvinkeittimellä on European Brewing Centren (ECBC):n laatusertifikaatti.

Kahvinkeittimemme on valmistettu ammattitaitoisena käsityönä Hollannissa. Jokainen kahvinkeittimemme testataan ennen tehtaalta lähtöä. 

Kahvin suodatusprosessi on automatisoitu mahdollisimman pitkälle
Automaattinen tippalukko (pysäyttää kahvin tippumisen suodatinsuppilosta, kun lasikannu siirretään kahvinkeittimestä)
Keittää 10 kupillista kahvia 6 minuutissa (1,25 litraa)
Kaksi erillistä vastusta
Suodatinsuppilon teline
Lasikannussa aromikansi
Automaattinen virrankatkaisu
ECBC-sertifioitukäsintehty Hollannissa
Teho 1520 W
2-5 vuoden runkotakuu Valmistajan takuu ehdot tästä

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 450 x 395 x 350 mm.


Paino
3,5 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Katso myös