Tuotteet‪» Ajankohtaisia‪»

Deepblue Lolly Covid-19 sylkitesti 1kpl (suusta)

Deepblue Lolly Covid-19 sylkitesti 1kpl (suusta)


Hinta
3,19(+ alv 24% = 3,95 €) + toimituskulut


Määrä
pakkausta (myyntierä 10 pakkausta)


Toimitusaika arviolta 2 - 8 vrk.
Saatavuus
Arviolta 2 - 8 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Nopea ja erittäin luotettava kotona tehtävä antigeenipikatesti, jolla voidaan havaita COVID-19 -virus aikaisessa vaiheessa henkilöillä, joilla on tautiin viittaavia oireita. Kotitestit toimivat myös uusille koronavarianteille yhtä hyvin kuin aiemmillekin varianteille. Testituloksen varmuus ei vaihtele eri koronamuunnosten suhteen. Pikatesti soveltuu sekä oireettomille että oireileville.
Säilytyslämpötila: 4 - 30 °C • CE-merkitty
Covid-19 (SARS-CoV-2) viruksen antigeenitesti. Kertakäyttöinen Midstream sylkinäyte. Pakkauksen sisältö: ohje x 1, foliopussi kuivausaineella x 1, keräyspussi x 1, testilaite ilman pakkauspussia x 1. Lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Käyttöohje pakkauksen sisällä. Itsesuoritettavaan testaukseen.. Tarkoitettu vain in vitro-diagnostiseen käyttöön. Yski varovasti ennen näytteen keräämistä, keskitä sylki suuhun (jos tunnet ysköksen pidä se suussa). Testitulos 15 minuutissa. Huomautus: Älä syö, juo, pureskele purukumia, äläkä tupakoi tai polta sähkötupakkaa vähintään 30 minuuttia ennen testausta.

Kysy hintaa suuremmasta erästä, alkaen yli 20 kpl

Huom! Kotitestin tuloksen perusteella ei tehdä hoitopäätöksiä eikä vapauteta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 190 x 60 x 15 mm.


Paino
0,1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Liitetiedostot
1058934liitetiedosto_1_1058934_PDF01.pdf(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)

Kommentit
Lisää kommentti